Lurer du på om en karriere i Meltwater kan være noe for deg? Da håper vi at du tar kontakt med oss, da vi stadig er på jakt etter unge talenter. I Meltwater ønsker vi å tilrettelegge for at hver enkelt skal kunne nå drømmene sine både innen karriere, men også privat. Det er flere fritidsinteresser blandt oss som jobber i Meltwater, men noen har interesser som er litt mer ekstreme og tidkrevende en andre. Hos oss ønsker vi mangfold, og vår kollega Jostein er et eksempel på at toppidrett og karriere i kombinasjon er mulig! For at du skal bli litt bedre kjent med oss, lar vi deg her få møte en av våre ansatte.

Navn: Jostein Olafsen
Alder: 28
Bosted: Oslo
Tittel: Key Account Manager
Ansatt: 2,5 år

Hvor lenge har du drevet med toppidrett?

Idrett har vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske, men den internasjonale satsingen har jeg holdt på i nesten 4 år.

Hvordan klarer du å kombinere toppidrett og karriere?

Det er alltid visse utfordringer med å kombinere toppidrett og karriere. Det tar tid og tålmodighet å lykkes. Men for meg har en løsning vært å lytte til kroppen, og pusher på trening i perioder jeg vet at det er litt roligere på jobb, og vis versa.

Er det et sporty miljø på jobben?

Det er et veldig sporty miljø! Man oppdager fort at trening er viktig for mange. Som en av flere treningsentusiaster på kontoret, merker jeg godt den positive effekten trening har på miljøet. Det er ekstra god stemning de dagene flere har vært på trening sammen! Vi har nemlig muligheten til å trene i lunsjen hver onsdag. Treningssenteret JobbSprek på Aker Brygge er sponset av jobben, og flere møtes der både før og etter jobb.

Hvordan tilrettelegger lederne dine for deg?

Helt siden oppstarten har mine ledere hjulpet meg med å sette opp et karriereløp som har vært tilpasset mitt tempo og min hverdag. Alle i Meltwater har klare mål som gjør det veldig oversiktlig å vite hva en må jobbe med for å oppnå målene sine. Min leder har hjulpet meg med å strukturere opp hverdagen min, slik at jeg bruker tiden min så effektivt som mulig. Dette gir meg mulighet til å kombinere karriere og toppidrett. God planlegging gir gode resultater!

Hva er dine ambisjoner?

På idrettsarenaen ønsker jeg å kvalifisere meg til rulleski-VM som skal avholdes i Sverige i August 2017. Der har jeg som mål å gå to distanser, hvor jeg skal kjempe om medalje på 200m sprint. På jobb har jeg siden første dag hatt ambisjoner om å bli Managing Director, og dette er noe jeg jobber knallhardt mot å oppnå.

Hva var det morsomste med å være med i promoteringsrennet i Seoul, Japan?

Det var en helt spesiell opplevelse. Fra vi landet til vi dro følte vi oss som superstjerner. Det å få muligheten til å reise jorda rundt for å trene i neste års OL-løyper, samt konkurrere i hjertet av Seoul var en spesiell opplevelse som jeg kommer til å huske resten av livet. Kulturen, maten og menneskene var helt fantastiske og arrangøren gjorde en kjempejobb med promotering i forkant.

Interessert i en karriere i Meltwater?
Send en mail til Nicolay-Jørgen Herje for en uforpliktende prat. nicolay.herje@meltwater.com