Veien så langt: Et eksempel på en karrierevei i Meltwater!
Blogginnlegget er skrevet av Heidi Islann, Meltwater partner.

Jeg husker fortsatt de to intense, nervepirrende og tøffe intervjudagene jeg var gjennom da jeg søkte til rollen som “Key Account Manager-International Management Trainee” i Meltwater. Tolv år etter kan jeg se tilbake på en karrierevei i Meltwater som på mange måter reflekterte akkurat det jeg gikk igjennom i min intervjurunde; utfordringer langt utenfor komfortsonen, spenning og en bratt læringskurve. Og sist, men ikke minst; folkene. Mine kollegaer!

Kultur var en komponent som ble fremhevet under intervjuprosessen. Og uten å egentlig kunne definere hva kulturen i Meltwater var der og da, fant jeg det fort ut. Uansett hvor i verden jeg gikk inn på et kontor ble jeg møtt med den samme gode kulturen som skaper en følelse; en følelse av å være hjemme. Meltwater- kulturen er unik, og personlig tror jeg mye av den fundamentale grunnen til at Meltwater lykkes med å vokse så kjapt er kulturen og menneskene, som videreformidler verdiene. Meltwaters verdier har vært de samme helt siden starten: Moro, Enere, Respekt.

Her kommer et eksempel på hvordan en typisk karrierevei i Meltwater kan utarte seg og hvordan kultur og personlig vekst går hånd i hånd på denne veien.

Jeg startet som Key Account Manager på vårt Oslo-kontor i Grensen for 12 år siden. Det var da intens opplæring i produktene, salgstrening og kundebehandling. Læringskurven var for meg så bratt at etter to år med gode resultater, hardt arbeid og lange kvelder, ble jeg forfremmet til kontorsjef i Oslo. Som ung og nyutdannet var dette en fantastisk mulighet! Samtidig som ansvaret var skremmende. Jeg forstår nå godt hvorfor vår CEO, Jørn Lyseggen, alltid sa at man lærer best på utsiden av komfortsonen. Da har man valget, enten kan man velge den trygge veien og gå mange lange år og vente på en mulighet, eller man kan steppe opp og ta utfordringen.

Oslo-kontoret gikk strålende og vår internasjonale ekspansjon var reell. Vi var i vekst! Midt i dette mottok jeg en telefon der jeg blir spurt om å åpne vårt første kontor i Singapore. Gleden var enorm. Jeg hadde aldri vært i Asia før, så det eneste jeg var rustet med var en “Lonely Planet” bok om Singapore, en fullpakket koffert og massevis av Meltwater-kultur. Det var begynnelsen på en internasjonal karrierevei som begynte på et lite kontor i Asia, og fortsatte til fantastiske Melbourne og Sydney i Australia, til Berlin, New York og Stockholm. Over de neste 10 årene var min karrierevei preget av internasjonal ekspansjon, og jeg lærte utrolig mye, både om det å drive et selskap i et annet land, andre kulturer og nye språk. Men mest av alt lærte jeg at med en god selskapskultur og en god porsjon ydmykhet overfor de forskjellige lands kulturer, kommer man langt.

De siste årene på min reise i Asia var jeg ansvarlig for Hong Kong, Japan, Malaysia og Singapore–kontoret. Hver uke var jeg i et land med forskjellig kultur, valuta og en ny måte å gjøre business på.
Personlig og karrieremessig har disse opplevelsene gikk meg utrolig mange eventyr og opplevelser som jeg alltid kommer til å være takknemlig for.

Jeg gleder meg stort til neste steg på den uforutsigbare, spennende og utfordrende stigen en karrierevei i Meltwater kan være og er for meg.

Når jeg ser tilbake på alle disse årene med minner som innebærer møter på Bali, feiring av Cherry Blossom festival i Japan, gå seg vill i Hong Kongs mange gater, lunsj i Berlins parker, businessmøter langt ute i vakre New Jersey, så er det en ting jeg med stor takknemmelighet alltid husker på: man vet aldri hva som kan skje om man tør å ta steget på utsiden sin egen komfortsone.

Er du interessert i å vite mer om en karriere i Meltwater, send en mail med CV til Nicolay Herje.
Mail adr.: nicolay.herje@meltwater.com

Heidi and team